Hvad kan vi hjælpe med?​

​Isolering af krybekælder under gulvet​

​Hos Byg & Bevar i Kerteminde tilbyder vi professionel isolering af krybekælder til en fordelagtig pris for vores kunder i Nyborg, Munkebo, Odense og omegn.

​Derfor er der koldt i en krybekælder​​​

​God gulvkomfort sænker varmeregningen og øger sundheden. Krybekælderen blev oprindeligt opfundet sammen med centralvarmeanlægget for at have et sted at føre rørene til radiatorerne frem.

For at forhindre kælderfugt i at stige op i huset, blev der monteret ventilationshuller i husets sokkel, så fuldt gennemtræk kunne føre evt. kælderfugt væk under gulvet. De samme ventilationshuller giver i fyringssæsonen så lave temperaturer i kælderen, at gulvet kan blive stærkt afkølet nedefra.

Løsningen er ikke at stoppe ventilationshullerne til med aviser eller flamingoklodser, da man risikerer fugtskader på huset og øger risikoen for et usundt indeklima for husets beboere. I stedet bør man foretage en isolering af krybekælder under gulvet.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på isolering af krybekælder

​​Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på efterisolering af krybekælder, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 25 115 668, eller du kan skrive til vores e-mail kim@bygogbevar.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 25 11 56 68
​eller skriv en mail til kim@bygogbevar.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 11 56 68

E-mail: kim@bygogbevar.dk

Om ​firmaet

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.