Hvad kan vi hjælpe med?​

​Hulmursisolering & facadeisolering med høj kvalitet

Vi sørger for at dit hjem holder på varmen

Trænger dit hus til at blive bedre isoleret? Så kan vi ved Papiruld-Fyn hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig hulmursisolering og facadeisolering for både private og erhverv i og omkring Odense, Kerteminde og Nyborg. Med hulmursisolering bliver dit hus bedre i stand til at holde på varmen, hvilket kan være særligt vigtigt på huse fra 1970’erne og før, da disse sjældent er bygget med moderne isolering.

Ved Papiruld-Fyn kan vi både isolerer hulmure, facaden og andre dele af huset, hvor kulden kan trænge ind. Hvis du har et ældre hus, som ofte er koldt, er der alt mulig god grund til at kontakte os, så du kan få styr på isoleringen, forbedre komforten i dit hjem og opleve en varmebesparelse.

Hvordan laver vi hulmursisolering?

Når vi udfører hulmursisolering, benytter vi os af ESP med granit (flamingo-granulat), der også kaldes Iso Arctic. Dette er vores foretrukne materiale til efterisolering, da det er 20 % mere effektivt end lignende isoleringsmaterialer. Materialet kommer ind i hulmuren ved at der bores et hul på 20 mm. i fugen i ydervæggen, hvorigennem vi blæser ESP’en ind i rummet mellem inder- og ydermuren. Herefter fuger vi hullet til igen, så husfacaden står uden tegn på vores indgreb.

Det er i hulmuren der opstår kuldebroer, hvor luft udefra siver ind i dit hjem, hvilket gør det svært at holde på varmen. Med professionel hulmursisolering kan du derfor få et sundere indeklima og en mere konstant temperatur indenfor, uden det kommer til at koste dig en mindre formue. Vi tilbyder desuden også loftisolering.

Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvad du kan få ud af hulmursisolering med papiruld, eller skal vi give dig et tilbud på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt mod et bedre isoleret hjem – og besparelser på varmeregningen.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 25 11 56 68
​eller skriv en mail til kim@bygogbevar.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 11 56 68

E-mail: kim@bygogbevar.dk

Om ​firmaet

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.