Hvad kan vi hjælpe med?​

Spar på varmeregningen med loftisolering​

I mange huse er loftet ofte et sted, hvor kulde, fugt og i slemme tilfælde – råd – samles og påvirker indeklimaet i huse. Med professionelt opsat loftisolering med kvalitetsmaterialer kan du dog sikre dit loft og din bolig. Dette er en smart investering, der både forbedrer dit indeklima og giver besparelser på varmeregningerne, da huset som helhed holder bedre på varmen.

​Hos Papiruld-Fyn i Kerteminde tilbyder vi grundig og kompetent loftisolering for private husejere og erhvervskunder i blandt andet Nyborg, Odense og andre omkringliggende byer.

Fordelene ved at få isoleret loftet

Loftisolering har et væld af fordele, og du kan blandt andet nyde godt af følgende, hvis du investerer i at få isoleret dit loft hos os:

  • ​Med loftisolering kan du spare penge på varmeregnskabet
  • Papiruldsisolering af loftet er en miljøvenligt
  • ​Papiruld er et billigt materiale
  • ​Papiruldsisolering hæmmer brandfare
  • ​Dit energiforbrug kan blive 25 % lavere med papiruld

Loftisolering er således et fornuftigt sted at starte, hvis du ønsker at spare penge ved at renovere med billige og miljøvenlige produkter, så som papiruld. Materialet kan både bruges til isolering af nye huse og efterisolering af ældre byggerier. Papirulden, vi bruger til loftisolering, er lavet af genbrugsmaterialer, som gamle aviser, og de behandles, så de ikke påvirkes af råd, brand, svamp eller skadedyr.

Loftisolering med papiruld

Loftisolering er en garanteret vej til en bedre økonomi. Prisen på varme er kun steget de sidste år, og det er derfor utroligt fornuftigt at investere i loftisolering.

Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har vurderet, at papiruld har en af markedets mest brandmodstandsdygtige materialer, mens det kræver mindre energi at producere. Af den grund er loftisolering med papiruld også et miljøbevidst, grønt valg. Vi tilbyder desuden også hulmursisolering.

Hvad koster isolering af loft?

Vil tilbyder konkurrencedygtige priser på loftisolering, men prisen på den enkelte opgaver afhænger af materialer, opgavens størrelse og om det er ny isolering eller efterisolering. Loftisolering er dog altid et godt og billigt alternativ, hvis du samtidig vil have en effektiv løsning.

Kontakt os i dag og få et tilbud på at få forbedret isoleringen af dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 25 11 56 68
​eller skriv en mail til kim@bygogbevar.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 11 56 68

E-mail: kim@bygogbevar.dk

Om ​firmaet

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.